Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 48 2019

Vaak heeft ContourdeTwern – Steunpunt Vrijwilligerswerk mooie vacatures voor vrijwilligers, bekijk dus hier de lijst van week 48 van 2019.

Begeleiders scouting gevraagd

Scouting Celtica in de Reeshof zoekt versterking! Bij de scouting worden jongens en meiden van verschillende leeftijden op zaterdag uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen en om avonturen te beleven. Lijkt het jou leuk om het programma mee vorm te geven en mee te begeleiden? Stuur dan een mail naar: nick@celtica.nl.

Klankschaalbeleving ouderen

Joannes Zwijsen biedt ouderen de mogelijkheid om op maandag te genieten van een uurtje ontspanning door middel van klankschalen. Een docente verzorgt deze les, maar ondersteuning bij de activiteit en bij het halen en brengen van bewoners is erg welkom. Je kunt je aanmelden bij Anke Verdijk via: a.verdijk@dewever.nl of 013 549 27 50.

Vrijwilligers huiskamer gezocht

Vrijwilligers bemensen de huiskamer van de afdeling Intern in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Zij bieden patiënten van deze afdeling in de eerste plaats ontspanning en afleiding. Op dit moment zoekt het ETZ daarom naar meer ondersteuning in deze huiskamer. De werktijden zijn van 10.00 tot 13.00 uur. Heb je belangstelling? Caroline Nuiten-Zielhorst staat je graag te woord op 06 2285 4034 of via: vrijwilligerswerk@etz.nl.

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Voor meer informatie over deze en veel andere vacatures kijk je op hun site. Heb je liever persoonlijk contact? Loop dan binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op die site voor adressen en openingstijden of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Kees-Luc Simons