Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 6 2019

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van vraag en aanbod van deze week.

Medewerkers KringloopWarenhuis

Stichting Portagora geeft gedoneerde spullen een tweede leven. Vrijwilligers zorgen voor ontvangst, prijzing en verkoop van de spullen. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Wil je hier deel van uitmaken? Leuk! Loop dan eens binnen in de winkel of bel 013 545 73 77 voor meer info.

Teammanager Voetbalacademie

De Voetbalacademie Willem II zoekt een topper die zijn/haar steentje bij wil dragen aan deze topclub. Je zorgt er als teammanager en rechterhand van de trainer voor dat alle zaken buiten het veld goed verlopen. Daarmee ben je het gezicht van de Willem II Voetbalacademie naar buiten toe. Een unieke kans, dus kom in actie en mail gauw naar peter.van.tilborg@willem-ii.nl.

Barmedewerker

Petanque Vereniging Tilburg zoekt een barmedewerker die graag met verschillende mensen werkt en altijd klantvriendelijk is. Wil je achter de bar werken en houd je van gezelligheid, informeer dan naar de mogelijkheden via anton.visker@verstal.nl. Hij vertelt je graag meer, dus schroom niet om al je vragen te stellen!

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Gaat je voorkeur uit naar persoonlijk contact? Loop dan gerust eens binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Omroep Tilburg