Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 51 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Keukenvrijwilliger Voedselbank

De Voedselbank voorziet mensen die onder de armoedegrens leven tijdelijk van voedselpakketten. Vele vrijwilligers steken hiervoor elke dag de handen uit de mouwen. Wil jij voor deze vrijwilligers op maandag de lunch verzorgen? Neem gerust contact op met Leonoor Netten per mail: peno@tilburgsevoedselbank.nl.

Kindervakantiewerk Tilburg

Honderden vrijwilligers zijn betrokken bij het kindervakantiewerk in Tilburg en zorgen samen voor een week die de kinderen nooit meer vergeten. De overkoepelende stichting is op zoek naar versterking voor het bestuur. Wil je aan de slag als voorzitter, algemeen bestuurslid of ben je goed in financieel beheer? Mail dan info@kvw-tilburg.nl.

Dansmaatje gezocht

Bezorg jezelf en anderen een leuke avond door te dansen met mensen met een verstandelijke beperking. Het plezier is belangrijker dan ervaring met dansen. De dansles wordt begeleid door een ervaren dansleraar. Dus dans jij graag en ben jij op donderdagavond beschikbaar? Stuur dan een mail naar dansen013@outlook.com.

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact? Loop dan gerust eens binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Omroep Tilburg