Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 49 2017

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Leermeester Metaal en Techniek

Stichting Chapeau begeleidt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt in een leer-werktraject. Ben jij de leermeester die men zoekt om kennis op het gebied van metaal over te dragen? Het gaat vooral om jongeren die school voortijdig hebben verlaten en jongeren met een beperking. Zorg jij voor een beter toekomstperspectief voor deze doelgroep? (6100735)

Kerkmedewerker

Parochie de Goede Herder (locatie Broekhoven) zoekt ondersteuning op zaterdagmiddag. Je draagt zorg voor de voorbereiding en de ondersteuning tijdens de viering en ruimt mee op na afloop. Om 18.30 uur wordt er koffie gedronken met alle bezoekers. Heb je affiniteit met het katholieke geloof, ben je respectvol en betrouwbaar? (6101904)

 

 

Bureau-assistent en netwerkbeheerder

Ben je geïnteresseerd in (beeldende) kunst en cultuur, check dan gauw de vrijwilligersvacaturebank voor meer info over de vacatures van stichting SEA: zij zoeken een bureau-assistent (6106019) en een netwerkbeheerder (6106018).

 

 

 

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Op www.vrijwilligerstilburg.nl staan nóg meer leuke vrijwilligersvacatures! Heb je liever persoonlijk contact? Loop dan eens binnen bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Omroep Tilburg