Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 47 2017

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Bar- en keukenmedewerker

Kom jij het horecateam versterken van voetbalvereniging Jong Brabant? Het clubhuis is een belangrijk onderdeel van de vereniging. Taken: inschenken van koffie en thee, bier tappen, kassa draaien en cafetariawerkzaamheden. De club zoekt iemand die servicegericht is en beschikbaar in het weekend. Wil jij deel uitmaken van het gezellige clubleven? (6106024)

Scouting Seltica

Ben jij enthousiast, geef je graag en goed leiding én vind je het leuk om kinderen en jongeren te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling (6106010)? Of heb je bestuurlijke (6106012) of wellicht ondersteunende kwaliteiten (6106011) die je in kunt zetten? Dan is scouting Seltica in de Reeshof op zoek naar jou!

 

 

Kinderboerderij ’t Valleike

Ben jij een liefhebber van dieren en natuur en kom je graag in contact met bezoekers? Dan is vrijwilligerswerk bij ’t Valleike misschien iets voor jou. Er zijn diverse mogelijkheden. Typ ‘Valleike’ als zoekterm op de vacaturebank en kies jouw vacature!

Omroep Tilburg