Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 35 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Begeleider De Zevenhoek

De Zevenhoek is een wooninitiatief voor mensen met een verstandelijke beperking. Vrijwilligers begeleiden de jongvolwassenen bij activiteiten en dagelijkse werkzaamheden; zij maken van het huis een echte thuis! Wil jij deze enthousiaste bewoners van de Zevenhoek begeleiden? Stuur dan een mail naar info@zevenhoektilburg.nl.

Maatjes voor jonge vluchtelingen

Stichting New Dutch Connections zet zich in voor talentontwikkeling van jonge vluchtelingen, door lesmodules te organiseren in samenwerking met bedrijven. In Tilburg gebeurt dit onder de naam ToekomstAcademie Tilburg. Dit najaar worden twee modules voor vluchtelingen georganiseerd: Zorg/EHBO en ‘Know Your Rights’. Ben jij die enthousiaste coach/maatje van een van de deelnemers? Mail dan gauw: vrijwilligers@newdutchconnections.nl.

Fotograaf gezocht

Stichting Zorgbelang is op zoek naar een fotograaf voor korte opdrachten, zoals portretfotografie of een foto voor een artikel. Heb je fotografie-ervaring en ontmoet je graag nieuwe mensen? Mail dan info@zorgbelang-brabant.nl.

 

 

 

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Kijk op www.vrijwilligerstilburg.nl voor meer informatie over deze, maar ook vele andere vacatures. Heb je liever persoonlijk contact? Loop dan binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor adressen en openingstijden of bel gerust naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Omroep Tilburg