Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 33 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Gastvrouw/-heer Ronald McDonald

Bij het Ronald McDonald Huis zorgen vrijwilligers voor een écht thuis voor de gasten. Tijdens het werk, dat varieert van gastenontvangst tot licht huishoudelijk werk, ontstaat vaak een spontaan gesprek met de gasten en wordt vanzelf een band opgebouwd. Lijkt het je leuk om het team te versterken? Mail dan naar Marie-José Hooijen: m.hooijen@ronaldmcdonaldhuis.nl.

Computerdeskundige

Reparaties aan computers, virussen verwijderen en back-ups maken en hiermee anderen helpen, dat is wat het team van PC Save doet. Interesse? Leuk! Schroom dan vooral niet en neem contact met ons op via: vrijwilligerspuntzuidwest@contourdetwern.nl.

 

 

 

VrijwilligersbedankT

Vrijwilligers uit de gemeente Tilburg ontvangen jaarlijks een persoonlijk bedankje voor hun belangeloze inzet voor de samenleving. Organisaties kunnen hun vrijwilligers aanmelden tot eind september. Check voor meer info: www.vrijwilligersbedankt.nl. Wil je als betrokken ondernemer meedoen met het Tilburgs Vrijwilligersbedankje, omdat je vrijwilligers een warm hart toedraagt? Neem dan contact op via vrijwilligersbedankt@contourdetwern.nl.

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Kijk voor meer informatie over deze en vele andere vacatures op de website: www.vrijwilligerstilburg.nl. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact? Loop dan een keertje binnen bij het vrijwilligerspunt in jouw wijk!

Omroep Tilburg