Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 29 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Voorzitter, trainer of secretaris badmintonclub

Bij Badmintonclub Reeshof is iedereen welkom, van de allerkleinsten tot senioren. Het is een grote en gezellige club waar jij als vrijwilliger aan de slag kan. Word jij de nieuwe voorzitter, een van de nieuwe badmintontrainers of secretaris? Je kunt informeren naar de mogelijkheden bij Liety Schoenmakers via secretaris@scbcreeshof.nl.

Vrijwilliger met affiniteit voor kunst

Stichting SEA Foundation stimuleert de productie van hedendaagse kunst en biedt ruimte aan het tonen daarvan, binnen en buiten Tilburg. De organisatie biedt zowel curatoren als kunstenaars en schrijvers een proeftuin als Artist in Residence en ruimte voor reflectie en onderzoek. Wil jij het team administratief, maar ook boekhoudkundig ondersteunen? Meld je dan aan via info@seafoundation.eu.

 

Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2018

Tot 24 augustus zijn voordrachten voor één van de drie vrijwilligersprijzen welkom. Meer info? Check dan www.vrijwilligerstilburg.nl. Download de speciale voordrachtformulieren en draag jouw favoriete vrijwilliger en/of organisatie voor!

 

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kun je kijken op www.vrijwilligerstilburg.nl. Vind je persoonlijk contact fijner? Loop dan gerust binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor adressen en openingstijden of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Omroep Tilburg