Vacatures ContourdeTwern | week 26 2019

Penningmeester Zonnebloem Reeshof

De Zonnebloem Tilburg afdeling Reeshof zet zich in voor mensen die een ziekte, handicap of lichamelijke beperking hebben. Als penningmeester van deze club draag je zorg voor de financiën en administratie. Meer weten? Neem dan contact op met Gerard Leijten: 013 571 20 50.

Vrijwilligers Kindertelefoon

Kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar die in vertrouwen willen praten kunnen terecht bij de Kindertelefoon. Om dus te praten over bijvoorbeeld een probleem, verliefdheid, pesten of problemen thuis. Vrijwilligers van de Kindertelefoon ondersteunen, adviseren, informeren (via telefoon, chat of site) en geven ook voorlichting op scholen. Wil jij die lessen verzorgen of een luisterend oor bieden? Informeer maar naar de mogelijkheden via tilburg@kindertelefoon.nl.

Vrijwilligers Het Laar

Het Laar heeft veel aandacht voor het verrijken van het leven van haar bewoners. Wil jij ook je steentje bijdragen? Door bijvoorbeeld het begeleiden van de bingo, samen met bewoners te eten of te genieten van een optreden? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Carin Laros: c.laros@hetlaar.nl

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op hun site. Heb je liever persoonlijk contact? Loop dan binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de site voor adressen en openingstijden of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Kees-Luc Simons