Vacatures ContourdeTwern | week 24 2019

Transfervrijwilliger Informele Zorg Tilburg

Transfervrijwilligers bezoeken mensen thuis als zij ontslagen zijn uit het ziekenhuis. Ze zorgen dan korte tijd voor een fijne overgang van het ziekenhuis naar de eigen omgeving. Bijvoorbeeld door het bieden van een luisterend oor. Of hand- en spandiensten zoals boodschappen en bezoek aan de apotheek. Marleen de Vries van ContourdeTwern kan je meer vertellen over dit project, 013 549 86 46.

Bestuurslid Stichting Vrienden van Convivio

Het bestuur komt acht tot tien keer per jaar bij elkaar om fondsen te werven voor Convivio (dementiezorg). Hiermee kunnen zij zo wensen verwezenlijken die ten goede komen aan het welzijn van de bewoners van Huis Convivio. Maar ook van de deelnemers van de dagbesteding. Interesse? Stuur dan een mail aan Convivio.

Vrijwilliger La Poubelle

Bij kringloopwinkel La Poubelle kunnen ze allerlei hulp goed gebruiken. Dus van verkoop en vervoer tot bardiensten. Of van hulp in de keuken tot technische ondersteuning. Ben jij dol op vintage en wil jij deel uitmaken van het enthousiaste team? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Els Kox of Manon van Drenth, 013 543 92 22.

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op de site. Heb je liever persoonlijk contact? Loop dan binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de site voor adressen en openingstijden of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Kees-Luc Simons