Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 22 2019

Wachter Het Bewaarde Land
Als enthousiaste Wachter van Het Bewaarde Land (IVN) breng je natuurkennis over op kinderen. In de groep creëer je sfeer en leren kinderen de natuur ook van dichtbij kennen. Ga jij straks samen met de kinderen op pad? Marion de Cocq vertelt je graag meer. Bel haar op 06 572 04 691.

Vrijwilliger TWC Pijnenburg
TWC Pijnenburg is een wielervereniging voor validen en sporters met een lichamelijke beperking. Zij beoefenen de wielersport er in een ontspannen sfeer. Op de weg, maar ook op het veld. Op zowel wedstrijd- als sportief recreatief niveau. Vind je het leuk om deze sportieve organisatie te ondersteunen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden: voorzitter@twcpijnenburg.nl

Technicus Amateurtheater
Heb je een voorliefde voor theater en techniek? Dan is werken bij TTT-theaterproducties iets voor jou. Zowel op technisch als creatief gebied draag je bij aan producties. De huidige vrijwilliger draagt zijn kennis graag over aan een enthousiaste opvolger. Meer informatie via Gerard Opstelten: 06 409 60 299.

Vacaturebank vrijwilligerswerk
Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact? Loop dan gerust eens binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Kees-Luc Simons