Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 21 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Terreinbeheerder

Voetbalvereniging SVG is op zoek naar één of meerdere materiaalmannen– of vrouwen. Ben jij die voetballiefhebber die het leuk vindt om de materialen te beheren en uit te geven (zoals hesjes, pionnen en ballen), klein onderhoud te doen, maar ook de kleedkamers en voetbalvelden beheert? Mail dan snel naar sjefvanhest@home.nl!

Obstacle World

Op 16 en 17 juni vindt de Obstacle Run plaats. Deelnemers worden tijdens een uitdagende en gevarieerde run ondergedompeld in de sfeer van de Schotse Highland Games. Voor dit evenement zijn veel vrijwilligers nodig. Denk aan vrijwilligers voor de registratie, ontvangst, garderobe, aanmoedigen en nog veel meer. Interesse? Mail dan naar claudia@obstacleworld.nl.

 

 

Voorzitter

De Stichting Amateurkunst Tilburg is op zoek naar een voorzitter die o.a. meedenkt bij het ontwikkelen van de koers van de stichting en contacten onderhoudt met externe partijen zoals de gemeente Tilburg en Art-fact. Mail bij interesse frans.bartels@home.nl.

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact? Loop dan binnen bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Omroep Tilburg