Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 18 2019

Unie van Vrijwilligers

De vrijwilligers van de Unie van Vrijwilligers bieden praktische hulp en ondersteuning in zorginstellingen en bij mensen thuis. Jouw hulp is er altijd welkom. Of je nu werkt bij de bloedbank en daar zorgt voor een aangenaam verblijf van de bloeddonoren. Of toch ook een boodschap doet voor mensen thuis. Belangstelling? Mail dan naar uvvtilburg@gmail.com.

Handig met computers?

De Krachtcentrale013 zoekt vrijwilligers die ondersteunen bij computerwerk en ook bij onderhoud van de gebruikte laptops. Werk jij wel graag met computers en ben jij dus een echte doener? Dan komt Gerda de Ruijter graag met je in contact. Je kunt haar bereiken via gerda@dekrachtcentrale013.nl.

Kok bij Resto VanHarte

Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare diners met drie gangen voor buurtbewoners. Iedereen is er dus welkom om samen te eten en om elkaar beter te leren kennen. De drijvende krachten achter Resto VanHarte zijn ten slotte toch de vrijwilligers in de keuken en de bediening. Wil jij dit team dan ook versterken? Bel dan eens met Wieke Cameron: 06 464 74 708.

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Maar geef jij toch de voorkeur aan persoonlijk contact? Loop dan gerust eens binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Kees-Luc Simons