Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 17 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Scouting Lord Baden-Powell

Ben je avontuurlijk, ouder dan 18 jaar, op zaterdagmiddag beschikbaar en kun je een VOG overleggen, dan ben jij wellicht de nieuwe scoutingleider! Scouting Lord Baden-Powell in Tilburg Zuid zoekt een begeleider voor de groep van 11 t/m 15 jaar. Enthousiast? Stuur dan een mailtje naar p.cools@scoutinglbp.nl.

Ondersteuner conciërge Reeshof

Houd je van afwisseling en wil je op een school werken, dan is dit je kans! Samen met je collega voer je diverse (technische) klussen uit en onderhoud je de tuin van Helen Parkhurst, een basisschool in Reeshof. Je kunt goed omgaan met kids en volwassenen, bent enthousiast en handig. Herken je je in deze functie? Stuur je motivatie dan naar teun.brand@xpectprimair.nl.

 

Medewerker Den Herdgang

Kom jij in de gezellige en huiselijke sfeer van zorgcentrum Den Herdgang werken? Horeca-ervaring is gewenst, je bent stressbestendig en je werkt graag zelfstandig. Interesse? Neem contact op met Leonie Hoogendoorn: l.hoogendoorn@dewever.nl. Zij vertelt je graag meer.

 

 

Nog meer vacatures!

Op www.vrijwilligerstilburg.nl staan nóg meer leuke vrijwilligersvacatures! Heb je liever persoonlijk contact? Loop dan eens binnen bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Omroep Tilburg