Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Man die amok maakte is aangehouden in de Jan Heijnsstraat

Nadat de politie een melding kreeg over sterke henneplucht zijn er agenten met toestemming van de rechter-commissaris naar de woning aan het Staringhof gegaan en hebben ze deze doorzocht. De agenten troffen naast de vier kilogram hennep ook goederen aan om drugs mee te wegen en te verpakken.
Archieffoto Omroep Tilburg

TILBURG – Een zeer onhandelbare man is zondag in de Jan Heijnsstraat aangehouden op verdenking van diverse feiten. De verdachte was op dat moment zwaar onder invloed, en zit nu nog vast.

Op zondag 10 mei kwam om half zes in de middag een eerste melding vanaf het winkelcentrum bij de politie binnen. Een ladderzatte amokmaker zou eerst zijn auto tegen een paal hebben geparkeerd, waarna hij het winkelcentrum in zou zijn gelopen. Ook zou hij iemand die iets zei van zijn gedrag hebben bedreigd. Toen agenten ter plaatse waren aangekomen, spraken een beambte van de beveiliging en een medewerkster van een supermarkt ze direct aan. Zelfs beiden zeiden te zijn bedreigd door de verdachte. Het lukte de agenten daarop wel snel om de Tilburger van 52 aan te houden. Maar hij verzette zich en werkte verder echt niet mee. De amokmaker is dan ook ingesloten op het bureau.

Kees-Luc Simons