Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Smaak- en vermaakfestival FIER in paasweekend

Hilvarenbeek – Sinds 2015 organiseert stichting Santatum het festival Fier. Het festival staat in het teken van natuur. Goed, eerlijk en puur zijn de kernwoorden, aldus de organisatie.

Muziek, straattheater, bijzondere sprekers en heerlijk eten zijn de hoofdmoot. Met optredens van PsySo, DJ DNS & MC Sherlock en coverband Waterproof Shampoo. Er is muziek, theater en film op de drie verschillende podia, waaronder op tweede paasdag een optreden van R&B/soul zanger Steffen Morrison, bekend van The Voice 2013.

Ook is er een uitgebreid programma voor kinderen ‘Tour de boer’ waar zij het boerenleven kunnen beleven. Ze mogen op bezoek bij de dieren en mogen wroeten in de moestuin.
Het kinderprogramma is van 14.00u tot 19.00u op 2 april, tweede paasdag.

Ook kun je tijdens het festival je smaakpapillen laten prikkelen op een overdekt en verwarmd foodplein met verschillende gerechten van diverse chefs uit de omgeving. Ook zijn er diverse biologische bieren te verkrijgen.

Het festival gaat zondag 1 april om 20.00u van start. Op maandag tweede paasdag begint het om 12.00u ’s middags. Het volledige programma kun je via www.festivalfier.nl vinden.

Festivalterrein Bioboerderij ’t Schop te Hilvarenbeek | Toegang gratis

Omroep Tilburg