Lichaam van 43-jarige vrouw gevonden in Goirle, politie vermoedt misdrijf

Foto: Jack Brekelmans - SQ Vision.

De politie vermoedt dat de vrouw die vrijdag dood werd aangetroffen in een appartement in Goirle door een misdrijf om het leven is gekomen. Dit maakte de politie onlangs bekend. Een rechercheteam van ongeveer vijftien mensen is samengesteld om de zaak te onderzoeken.

In een appartement aan het Wildpleintje in Goirle is vrijdagmiddag het lichaam van een 43-jarige vrouw aangetroffen. Direct na de vondst startte een team van forensische specialisten een grondig onderzoek in en rond de woning. Dit onderzoek is nog niet afgerond.

Mogelijkheid van een misdrijf

De vrouw werd gevonden nadat bekenden de politie hadden ingelicht, omdat ze geen contact met haar konden krijgen. Al op vrijdag gaf de politie aan serieus rekening te houden met de mogelijkheid van een misdrijf.

Sectie op het lichaam van de vrouw moet nog plaatsvinden bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) om meer duidelijkheid te krijgen over de doodsoorzaak. De politie zet alles op alles om de omstandigheden rond de dood van de vrouw te achterhalen. Getuigen worden dringend verzocht om met relevante informatie naar voren te komen, zodat de onderzoekers een beter beeld kunnen krijgen.

Team Grootschalige Opsporing

Om de zaak grondig te onderzoeken, is een rechercheteam van ongeveer vijftien rechercheurs met verschillende specialisaties samengesteld. Dit wordt een Team Grootschalige Opsporing (TGO) genoemd.

Het politieonderzoek zal in het appartement van de 43-jarige vrouw de komende dagen doorgaan. Daar hoort onder andere een sporenonderzoek bij, bijvoorbeeld in de prullenbakken rondom de woning van de vrouw.

LEES OOK:
Fietser aangereden door vrachtwagen op Lage Witsiebaan

Tristan Kans