Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Bestuurder crossmotor (18) zonder rijbewijs vlucht voor politie en valt

Een bestuurder van een crossmotor ging er zondag vandoor bij het zien van de politie. De motor had geen kenteken en de man had geen rijbewijs.
foto: Politie

BERKEL-ENSCHOT – Een 18-jarige bestuurder van een crossmotor ging er zondagmiddag 28 februari vandoor bij het zien van de politie, dat deed hij in volle vaart. Het werd de politie snel duidelijk waarom; het voertuig had geen kentekenplaat, de bestuurder had geen rijbewijs en hij was hiernaast niet verzekerd.

De agenten zagen rond het einde van de middag twee crossmotoren door de Broekstraat rijden. Toen de twee bestuurders de politie zagen gingen zij er snel vandoor. In de bocht bij het Meijerijpad ging een bestuurder onderuit. Hij probeerde nogmaals te ontkomen, maar dit keer wisten de agenten hem in te rekenen.

Politiebureau

De man uit Berkel-Enschot werd in de handboeien gezet en meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat de bestuurder geen rijbewijs had, en dat hij reed met een onverzekerd voertuig dat ook niet voorzien was van een kenteken. Hij kreeg een proces-verbaal en in de avond mocht hij weer naar huis.

Niels Verdaasdonk