PRESS Tilburg

Tilburg goes international. Klinkt fucking gaaf (is het ook) maar wat betekent dit voor jou? Samen met zes andere Europese landen hebben we de kans gekregen om een traject te starten om lokaal nieuws te maken (jij, jij mag dit lokale nieuws gaan maken). En we zijn heel excited om te zeggen dat we officieel live zijn!

Je kan je aanmelden voor het PRESS Tilburg traject van drie maanden (april, mei en juni). Je gaat (ongeveer) twee uur in de week aan de slag met het maken van lokale content. Dit gebeurt onder begeleiding van Lotte en Jeroen, zodat je kunt leren, stunten, ontwikkelen en een beetje kunt laage.

Elke week kan er anders uitzien (een soort van never let them know your next move). Van kleine onderzoeken, naar masterclasses, gastsprekers en lokale spots die jullie kunnen bezoeken.

Jij hebt de vrijheid om te onderzoeken wat jij toffe topics vind en welke vorm van journalistiek je het meest aanspreekt. Je maakt deel uit van het jongerenplatform en de redactie van Omroep Tilburg. Aanmelden doe je hieronder.

Aanmelding PRESS

Bij vragen; slide in onze DM of whatsapp naar: +31 6 27576686