Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Milieucafé Anderhalvemetersessies #2

Milieucafé Anderhalvemetersessies
Milieucafé Anderhalvemetersessies
Milieucafé Anderhalvemetersessies #2
/

Onder de naam ‘Milieucafé Anderhalvemetersessies’ brengt de redactie van het Milieucafé tijdens de coronacrisis diverse producten uit. In de tweede podcast (28 minuten), gepresenteerd door Milieucafépresentatoren Michel Jehae en Marc Pruijn, staat de groene wederopbouw centraal.

Bij groene wederopbouw gaat het over de vraag of de steun voor bedrijven tijdens de coronacrisis kansen biedt om de economie te verduurzamen. We spraken daarover met Aart de Zeeuw, emeritus hoogleraar Milieueconomie aan Tilburg University, met Cees Jan Pen, lid van de SER Noord-Brabant en als lector verbonden aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven, en met Berend de Vries, wethouder voor onder meer economie in Tilburg.

Ook in deze tweede podcast: een gesprek met Jacqueline van Eerd van het bedrijf Zuiderzwam over haar oproep aan groene start-ups. De column wordt uitgesproken door boswachter Irma de Potter van Natuurmonumenten. Zij deelt met ons haar ervaringen over de natuur in coronatijd. De podcast wordt afgesloten met het Environmental Lounge Café. 

Vind je deze podcast interessant? Luister dan ook de eerdere afleveringen terug!

Omroep Tilburg