Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Faalcast #1 – Creatief ondernemer Sander Timmermans

In deze try-out van de Faalcast is Sander Timmermans te gast, creatieve ondernemer uit Tilburg en de oprichter van o.a. de Young Ones-podcast. Aan de hand van een door hem meegenomen voorwerp doet hij zijn verhaal.

Faalcast #1 – Creatief ondernemer Sander Timmermans
Faalcast #1 – Creatief ondernemer Sander Timmermans
/

Verder bespreken hosts Mark Dekker en Fenne Verhoeven een misser uit de actualiteit, wordt de biecht afgenomen van één van de luisteraars én zijn er vrijkaarten te verdienen voor de eerstvolgende Fuckup Night in de LocHal in Tilburg.

De Faalcast is een podcast van BANK15, de Bibliotheek LocHal en Omroep Tilburg rondom eerlijke verghalen van carrièreblunders, bad practices en andere professionele misstappen. Waarom alleen successen delen? Als je van fouten minstens net zoveel kunt leren én er vaak ook nog om kunt lachen.

De gasten worden in elk geval gevierd en hun verhalen in het zonnetje gezet. Want… wie geen fouten maakt, maak meestal niets!

Vind je dit een leuke podcast? Klink dan op ‘subcribe’ en krijg een seintje wanneer de volgende aflevering van de Faalcast is verschenen.

Omroep Tilburg