Bouwstof #14 – CPO Burgerijpad

BOUWSTOF
BOUWSTOF
Bouwstof #14 - CPO Burgerijpad
Loading
/

In deze BOUWSTOF podcast nummer 14 gaat Tracy in gesprek met Endry van Velzen van De Nijl architecten uit Rotterdam. Endry is sinds 1993 partner in het bureau en directielid. Hij werkt op alle schaal niveaus en is daarnaast actief in onderwijs en onderzoek. Van zijn hand verschijnen publicaties over de naoorlogse architectuur en problematiek van stedelijke vernieuwing.

Endry is betrokken bij CPO-project aan het Burgerijpad. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. De Nijl architecten heeft al diverse CPO-projecten in Rotterdam en Dordrecht gerealiseerd. Endry vertelt o.a. over de uitgangspunten van het project en de samenwerking met de architecten onderling.

BOUWSTOF podcast is een samenwerking tussen CAST en Omroep Tilburg. Journalist, auteur en moderator Tracy Metz maakt deze podcasts waarin zij verdiepen in thema’s die aan de orde zijn gekomen tijdens de live BOUWSTOF talkshow georganiseerd door CAST. We bieden hiermee verdieping, maar ook inspirerende vergezichten en nieuwe perspectieven.

Omroep Tilburg