Vrouw overleden bij een steekincident in de Van Alkemadestraat

Drie mannen hebben een man beroofd in Tilburg-Noord. Het slachtoffer moest onder bedreiging met een mes zijn pas en pincode afgeven, waarna een van de berovers een flink bedrag van zijn rekening haalde.

TILBURG – Woensdag heeft een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Van Alkemadestraat in de wijk Hoefstraat. Daarbij is een vrouw overleden. De politie heeft de bewoner, een 38-jarige Tilburger, aangehouden als verdachte. Er wordt rekening gehouden met een misdrijf in de relationele sfeer. De identiteit van het slachtoffer is echter nog niet bekend, mogelijk gaat het om de bewoonster. Dit zal uit het verdere onderzoek van de recherche nog moeten blijken.

De melding kwam die middag om even voor twee uur binnen. Naast diverse eenheden van de politie kwamen ook de Ambulancedienst en traumaheli ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De vrouw is toch aan haar verwondingen overleden. Twee honden die in de woning waren, zijn meegenomen door de dierenambulance. Forensisch rechercheurs doen sporenonderzoek in de woning.

Kees-Luc Simons