Vakantiefoto’s inspiratie voor nieuwe Bibliotheek

Tilburg – Bibliotheek Midden-Brabant roept Tilburgers op mee te denken over invulling van de LocHal en om mee te doen aan de foto-expostitie ‘Libraries of the World’.

Volgend jaar neemt de Bibliotheek Midden-Brabant samen met bkkc, Kunstbalie en Seats2meet Tilburg haar intrek in de LocHal in de Tilburgse Spoorzone. De Bibliotheek is er voor iedereen. Daarom nodigt zij alle inwoners van de stad uit om mee te denken.

In het najaar wordt een meedenksessie gehouden. Maar ook nu al kunnen Tilburgers via het fotoproject #librariesoftheworld hun input geven. Meedoen kan door een vakantiefoto te delen van wat zij graag zien in de nieuwe bibliotheek.

De Bibliotheek is op zoek naar wat de Tilburger, van jong tot oud, inspireert in bibliotheken die zij op reis tegenkomen. Dat ene mooie historische plafond, een mooi programma of activiteit of die allervriendelijkste robotmedewerker.

Van de oudste bibliotheek ter wereld tot de meest noordelijke en van de lelijkste tot de kleinste bibliotheek op deze aardbol. Wat is slim, aantrekkelijk, goed of bijzonder aan deze bibliotheek? Het mag van alles zijn. De ingezonden foto’s dienen als inspiratie voor de nieuwe bibliotheek in de LocHal.

In de bibliotheek kunnen deelnemers een canvas tas met toepasselijke quote ophalen. Voor kinderen is een strandbal beschikbaar (zolang de voorraad strekt). Meer informatie over #librariesoftheworld is te vinden op www.bibliotheeknieuwestijl/lotw.

Omroep Tilburg