Twee overvallen op Tilburgse supermarkt in twee dagen tijd

TILBURG – Zondagavond is een supermarkt aan het Kreverplein voor de tweede keer in twee dagen tijd overvallen. Twee bewapende mannen bedreigden de caissière van de supermarkt en hebben vervolgens een geldbedrag uit de kassa meegenomen. Niemand is gewond geraakt bij de overval. Eenzelfde soort situatie gebeurde de dag ervoor, door twee andere mannen bij dezelfde supermarkt.

De overvallers van afgelopen zondag hebben volgens de politie  een buitenlands accent. De mannen hebben een lengte van ongeveer 1.70 meter, waarbij de een wordt beschreven als slank en de ander heeft  een normaal postuur. Ze droegen beiden een bivakmuts en  donkere kleding. De overvallers zijn na hun daad gevlucht met een onbekend geldbedrag, mogelijk richting de Van Kalmthoutlaan .

Een dag eerder werd dezelfde supermarkt ook al overvallen. Bij de overval van zaterdag is geen gebruik gemaakt van wapens. Dit keer ging het om twee jongemannen die een greep in de kassa hebben gedaan. Deze twee jongeren zijn vervolgens gevlucht in een grijze Audi A6. De politie zoekt nog naar de daders van beide overvallen en onderzoekt  of er een verband is tussen de twee zaken.

Dani Mom