Twee mannen stelen 53 flessen zonnebrand uit supermarkt bij Ringbaan-Oost

coke in hilvarenbeek
(Foto: Politie)

Een diefstal zoals je ze niet vaak hoort: twee mannen (36 en 38 jaar) zijn donderdagmiddag aangehouden door de politie met 53 flessen zonnebrand. Ze zijn aangehouden op de Gelrebaan dankzij de alertheid van winkelpersoneel.

Rond 17.30 uur kreeg de politie een melding vanuit een ‘discount’ supermarkt aan de Ringbaan Oost. De twee mannen waren betrapt met de tientallen flessen door winkelmedewerkers. Ze weigerden hun tassen te openen en sloegen op de vlucht.

576 euro
Twee klanten en een winkelmedewerker reden daarop met de auto achter de dieven aan. Bij de Gelrebaan zijn ze uiteindelijk ingehaald. De mannen hadden hun rugtassen met daarin de zonnebrand op straat gegooid.

De 53 flessen zonnebrand hadden een winkelwaarde 576 euro. De twee mannen stalen ze uit een ‘discount’ supermarkt aan de Ringbaan Oost. De politie gaat onderzoeken of het gaat om internationaal georganiseerde criminaliteit.

De dieven zijn aangehouden. Volgens de politie zijn de twee al eerder in aanraking geweest met de politie en zijn ze niet in Nederland ingeschreven. Ze zijn afkomstig uit Georgië.

Edita Saakian