Twee jongens uit Udenhout (18) aangevallen en beroofd van fiets

Een Tilburgse man is woensdag voor de tweede keer in twee dagen, na een achtervolging, aangehouden voor onder meer het rijden onder invloed van drugs en voor het rijden zonder rijbewijs.
Foto: politie

Twee 18-jarige jongens uit Udenhout zijn aangevallen door drie andere jongeren. Hierbij raakte een van de slachtoffers gewond aan zijn hoofd. Ook werd zijn fiets gestolen. De politie zocht in de omgeving naar de daders, maar zij werden niet gevonden.

De slachtoffers fietsten in de nacht van zaterdag op zondag rond kwart voor twee ’s nachts in de richting van de Sweelincklaan. Hier kwamen zij drie personen tegen, waarvan twee op de fiets en één lopend. Op het moment dat ze langs elkaar kwamen, vielen de drie daders het tweetal aan. Ze kregen klappen en vielen op de grond. De daders gingen ervandoor met de fiets van een van de slachtoffers.

Bloedende hoofdwond
Een van de twee Udenhouters hield een bloedende hoofdwond over aan het incident. Om de hoofdwond te laten verzorgen, moest hij met de ambulance naar het ziekenhuis. Daarnaast had hij een dikke lip en een pijnlijke knie.

Er werd gezocht naar de daders, maar er is niemand gevonden. Daarom is de politie op zoek naar getuigen van de gewelddadige diefstal.

Pieter Soethout