Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Tilburger opgepakt nadat hij door het lint gaat bij politie

Foto: Politie

Een 25-jarige Tilburger heeft zich maandagmiddag flink misdragen in Oosterhout. De man is het politiebureau aan het Europark uitgezet. Hij schold agenten uit en bedreigde ze in en voor het bureau. Uiteindelijk is de man met geweld aangehouden door de politie.

De Tilburger was naar het politiebureau in Oosterhout gekomen met een vraag. Alleen die werd volgens de man onvoldoende beantwoord. Hij begon daarop te schelden en is verzocht het bureau te verlaten. Omdat de Tilburger weigerde te vertrekken er vervolgens uitgezet.

Buiten bleef de agressieve man schelden en bedreigen. Wederom heeft de politie de man gevraagd weg te gaan, maar weigerde hij dit. Vanuit zijn auto bleef hij doorgaan met schelden en bedreigen, maar weg ging hij nog steeds niet.

Door het raam
Uiteindelijk had de politie er genoeg van en is besloten de agressieve Tilburger aan te houden. Alleen deed hij snel de deur van zijn auto dicht. Agenten hebben daarna zijn autoraam ingeslagen en hem naar buiten getrokken. De verdachte bleef zich hevig verzetten tijdens zijn aanhouding.

Hij is overbracht naar het politiebureau in Tilburg en daar vastgezet, maar ook daar weigerde de man mee te werken en bleef hij zich verzetten.

Collin Beijk