Tilburger (32) slaat twee vrouwen (20, 21) in gezicht, verdachte zit vast

Foto: Politie

Een 32-jarige man is in de nacht van vrijdag op zaterdag opgepakt voor zware mishandeling. Hij sloeg twee vrouwen met gebalde vuist in het gezicht op het terras in het centrum van Tilburg. Er was geen aanleiding voor het geweld, meldt de politie. Een van de slachtoffers, een 20-jarige vrouw uit Sprang-Capelle, liep een gebroken kaak op en moet geopereerd worden.

Rond 03.30 uur zagen twee agenten ruzie ontstaan op de Heuvel. Omstanders vertelden de politie dat een man twee vrouwen had mishandeld op het terras voor een snackbar. De verdachte was verbaal agressief. De man bleek een bekende te zijn bij de politie. Een eerdere arrestatie was het gevolg van bedreigingen en beledigingen.

Gebroken kaak
De twee vrouwen hebben aangifte gedaan. Volgens het 20-jarige slachtoffer uit Sprang-Capelle kwam de verdachte het terras op en viel hij meerdere vrouwen lastig. Hij schold haar uit en sloeg vervolgens met gebalde vuist twee keer in haar gezicht. Ze kreeg een bloeding in haar mond en ze kreeg last van heftige pijnscheuten.

Ze werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Haar kaak is gebroken en ze moet geopereerd worden. Ook een 21-jarige Waalwijkse deed aangifte. Zij nam het voor haar vriendin op en kreeg van dezelfde man een klap in het gezicht waardoor ze op de grond viel.

Edita Saakian