Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Tilburg University lanceert nieuwe Career Portal

Tilburg – Maandag 27 augustus wordt de nieuwe Career Portal van Tilburg University gelanceerd. Deze portal biedt studenten de mogelijkheid om op een eenvoudige manier in contact te komen met bedrijven die academische bijbanen, stages en startersfuncties aanbieden. Door het aanbieden van relevante vacatures en carrière-evenementen helpt Tilburg University haar studenten de stap richting de arbeidsmarkt te maken en vergemakkelijken.

De Tilburg University Career Portal biedt talloze mogelijkheden die uitsluitend te gebruiken zijn voor alle studenten van Tilburg University. Het aanmaken van een persoonlijk profiel biedt studenten de mogelijkheid dat het systeem vacatures en evenementen voor ze selecteert, die passen bij hun interessegebied(en). Tevens verschaft Student Career Services via de Career Portal inspirerende tips, links en voorbeelden waarmee studenten zich kunnen voorbereiden op hun (eerste) stappen richting de arbeidsmarkt.

Bedrijven kunnen actuele vacatures en carrière-evenementen kosteloos op de Career Portal plaatsen, deze zijn uitsluitend zichtbaar voor studenten van Tilburg University. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid om via de Career Portal in contact te komen met studenten van Tilburg University, hen te inspireren over en activeren tot het solliciteren op relevante vacatures.

Meer info: www.tilburguniversity.edu

Omroep Tilburg