Tilburg genomineerd voor Beste Citymarketing Gemeente

Tilburg – Citymarketing Tilburg is genomineerd voor de Nationale Citymarketing Trofee 2018. Dit betekent dat Tilburg de strijd aangaat met Den Haag, Dordrecht en Leeuwarden. Op maandag 4 juni wordt tijdens het Nationaal Congres Citymarketing in Leeuwarden bekendgemaakt welke stad de prestigieuze prijst in ontvangst mag nemen.

Elk jaar wordt de Nationale Citymarketing Trofee uitgereikt aan de beste citymarketinggemeente van Nederland. Het thema van de prijs is dit jaar ‘progressie’. Tilburg is, samen met Den Haag, Dordrecht en Leeuwarden, genomineerd in de categorie ‘gemeenten met meer dan 100.000 inwoners’.

Anders dan andere jaren kon de gemeente zichzelf niet aanmelden voor de verkiezing, maar werd er door experts een shortlist opgesteld. Marc Meeuwis, directeur Citymarketing Tilburg: “Het is een groot compliment dat experts in het vakgebied ons werk zien en waarderen. We zijn trots op deze nominatie; het bevestigt het groeiende zelfvertrouwen van de stad.”

Op 8 mei geven de genomineerde gemeenten een presentatie voor een jury van onafhankelijke experts. Op basis hiervan wordt bepaald wie er op 4 juni in Leeuwarden met de prijs vandoor gaat.

Omroep Tilburg