StadsQuiz Tilburg geopend. Schrijf je nu in!

Tilburg – Dit jaar wordt de eerste editie van de StadsQuiz Tilburg gespeeld op zaterdag 13 oktober in het Willem II Stadion. Dit unieke evenement wordt georganiseerd door Kiwanis Club Tilburg. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel, de Johan Stekelenburg Stichting.

Weet jij veel van Tilburg? Vorm een team en doe mee! Per team worden vragen beantwoord die veelal te maken hebben met Tilburg. Denk aan bedrijfsteams, familie-teams, vriendenclubs, een team uit een straat of een wijk, een team uit je sportclub of studentenvereniging.

Het gaat over serieuze en iets minder serieuze zaken. Maar er zijn ook doe-opdrachten en andere verrassingen. De avond wordt afgesloten met een gezellig feest, muziek en vermaak. Het hoogtepunt is natuurlijk de bekendmaking van het winnende team, de Stadsquiz Koning Tilburg.

Op vrijdag 24 augustus is de StadsQuiz gepresenteerd in het Willem II Stadion. De organisatie is in handen van Kiwanis Club Tilburg. ”Het is een uniek evenement ten bate van het goede doel”, aldus Karel Luttikholt (president Kiwanis Club Tilburg).

”De opbrengst gaat naar een project genaamd Kansarme Kinderen ook Online. Kansarme kinderen verdienen ook een mogelijkheid om zich te ontwikkelen en een goede aansluiting te vinden in de maatschappij”, vertelt Harriëtte Koning van de Johan Stekelenburg Stichting. In de huidige maatschappij is het online zijn vanzelfsprekend. Als in de thuissituatie de middelen daartoe ontbreken kan de stichting hulp bieden. Studenten van het ROC en Fontys Hogescholen helpen met de technische uitvoering. Zo zijn kansarme kinderen ook online en zijn ze in staat opdrachten van school op de PC te verwerken.

De StadsQuiz wordt georganiseerd door Kiwanis Club Tilburg. Samen met diverse sponsoren wordt dit event mogelijk gemaakt. Kiwanis zet zich in voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen.

Ben jij een échte Tilburger en steun jij graag het goede doel? Doe dan mee met de StadsQuiz op zaterdag 13 oktober 2018. Vorm een team van collega’s, vrienden, wijk of vereniging en schrijf je in op www.stadsquiztilburg.nl.

Omroep Tilburg