Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vrouw met mes bedreigd en beroofd bij geldautomaat

Agenten zijn ter plaatse bij een conflict. Een man wordt gevorderd te vertrekken en hij hoest dan in het gezicht van een agent.
Foto: Politie

Een vrouw is donderdagavond beroofd toen ze net geld had gepind bij een geldautomaat in haar woonplaats Goirle. Een man bedreigde haar met een mes bij de pinautomaat op de Thomas van Diessenstraat. De dader ging er vervolgens met haard geld vandoor.

De straatrover sloeg rond tien voor half acht toe bij de automaat tegenover het cultureel centrum en maakte een paar honderd euro buit. Het 26-jarige slachtoffer en een vriendin bleven geschrokken achter.

De dader rende weg in de richting van de kerk. De politie heeft een Burgernetbericht verstuurd om naar de verdachte uit te kijken. Verder is er ook met politiehonden naar de man gezocht, maar zonder succes.

Signalement
De politie van Goirle heeft inmiddels het signalement van de man vrijgegeven. Het zou gaan om een man tussen de 20 en 30 jaar van 1 meter 80 en hij heeft een normaal postuur. Hij had donderdagavond een zwarte hoodie aan met twee oranje letters en werklogo. Hij had een mondkapje en een zwarte bril op.

Edita Saakian