Roy Donders is stapelverliefd, dit keer op een vrouw

Roy Donders uit Tilburg heeft opnieuw het geluk in de liefde gevonden. Verloor hij zijn hart eerder aan mannen, dit keer is hij tot over zijn oren verliefd op een vrouw: Michelle uit Eindhoven. “Wij zijn dolgelukkig en iedereen mag het weten”, laat de zanger weten op Instagram.

In weekblad Privé bevestigt Roy dat hij een nieuwe vriendin heeft, schrijft Omroep Brabant. Hij leerde Michelle kennen toen hij vorig jaar met vakantie was in Griekenland. Michelle zat op dat moment nog in een relatie en Roy had niet verwacht dat hij ook op vrouwen kon vallen. “Dat kón toch ook helemaal niet?,” dacht hij.

‘Slapeloze nachten’
Uiteindelijk konden de twee toch niet om hun gevoelens voor elkaar heen. Sinds kerst zijn ze samen. De stylist geeft toe dat hij er ‘slapeloze nachten van heeft gehad om het nieuws met zijn omgeving te delen’.

Marvin, de ex-vriend van Roy, reageert vol verbazing op het nieuws. “In mijn beleving is Roy 100 procent homo”, laat hij woensdag weten aan Shownieuws.

Volgens hem zou het goed kunnen dat Roy een kinderwens heeft. “Ik denk dat hij zoiets had van ja… met een man kan het natuurlijk tegenwoordig ook, maar dat is natuurlijk niet echt ’eigen’.”

LEES OOK: Roy Donders geeft carnaval een Caribisch tintje met zijn nieuwe nummer

Omroep Brabant