Rekenhuis gaat verder als Expertisecentrum Rekenhuis Primair

Frans en Lucy Moerlands runnen al enkele jaren het Rekenhuis, een instituut dat docenten in het primair onderwijs ondersteunt en coacht bij het geven van rekenonderwijs aan leerlingen. Door omstandigheden wilde het duo eigenlijk stoppen met het Rekenhuis, maar directeur Bas Evers van Montessorischool De Petteflet stak er een stokje voor. Het Rekenhuis gaat binnenkort…

Frans en Lucy Moerlands runnen al enkele jaren het Rekenhuis, een instituut dat docenten in het primair onderwijs ondersteunt en coacht bij het geven van rekenonderwijs aan leerlingen. Door omstandigheden wilde het duo eigenlijk stoppen met het Rekenhuis, maar directeur Bas Evers van Montessorischool De Petteflet stak er een stokje voor.

Het Rekenhuis gaat binnenkort verder onder de vlag van de overkoepelende onderwijsstichting Xpect Primair Tilburg. De link met De Petteflet was zo gelegd, het Rekenhuis bevindt zich namelijk op de eerste verdieping van de basisschool. Volgens Evers sluit het Rekenhuis namelijk goed aan op het onderwijssysteem van de school.

Omroep Tilburg