Politie vraagt opnieuw aandacht voor Beekse overval

Hilvarenbeek – De politie heeft maandag 14 januari in het programma ‘Bureau Brabant’ van Omroep Brabant opnieuw aandacht gevraagd voor een woningoverval in Hilvarenbeek op 15 november 2018.

Op de bewuste donderdagavond werd er bij de bewoonster aangebeld, waarna zij opendeed. Meteen werd ze door twee mannen naar binnen geduwd, geslagen en aan d’r haar getrokken. Eén van de daders was gewapend met een klein model pistool.

De overvallers hebben gebruikgemaakt van een grijze Ford Galaxy met Belgisch kenteken. Later werd deze auto teruggevonden in Goirle.

Het waren blanke mannen, in ieder geval sprak een van hen Nederlands, onbekend of hij met dialect sprak. De mannen hadden een normaal postuur. Het slachtoffer zei dat ze sterk waren. Ze droegen een bivakmuts met gaten voor de ogen en waren donker gekleed. De mannen waren langer dan het slachtoffer, zij was 1.72 m.

De politie is op zoek naar mensen die meer weten van de overval of van de auto. Ook wordt er gezocht naar een man die op het moment van de overval voorbij zou zijn gefietst. Mogelijk weet hij meer.

https://www.politie.nl/contact

Foto: Still uit uitzending Bureau Brabant

Omroep Tilburg