Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Politie lost een waarschuwingsschot in de Venusstraat in Tilburg-West

Zondag kreeg de politie een melding binnen over een ruzie in de Venusstraat. De verdachte zou in bezit geweest zijn van een vuurwapen. Toen de politie de man in het vizier had en agenten riepen dat hij moest blijven staan, luisterde hij niet. Daarom loste de politie een waarschuwingsschot.
Foto: politie

TILBURG – Bij een arrestatie van een 35-jarige Tilburger is zondagavond een waarschuwingsschot gelost. De politie zou een melding binnen hebben gekregen over een man die later in opdracht van de officier van justitie is aangehouden. Hij wordt er namelijk van verdacht dat hij al eerder ernstig huiselijk geweld had gepleegd.

Zondagavond rond 19:00 uur kreeg de politie een melding binnen over een ruzie in de Venusstraat. Volgens de politie zou de verdachte in bezit geweest zijn van een vuurwapen. Toen de politie de man in het vizier had en agenten riepen dat hij moest blijven staan en aangehouden zou worden, luisterde hij niet. Om die reden loste de politie een waarschuwingsschot. De Tilburger zou zich hierop overgegeven hebben en is vervolgens in de boeien geslagen.

Het gaat om een Tilburgse man die al eerder een ernstige vorm van huiselijk geweld zou hebben gepleegd. De man is aangehouden in opdracht van de officier van justitie. Het wapen dat de man in bezit had is door de politie in beslag genomen. De verdachte zit momenteel vast voor verder onderzoek.

Janneke Timmermans