Pizzakoerier beroofd van klein geldbedrag

Tilburg – Een 22-jarige pizzakoerier werd dinsdagavond 4 december op het Stuivesantplein beroofd van een klein geldbedrag. Hierbij dreigde de dader met een vuurwapen.

De bezorger was rond 21.00 uur op de eerdergenoemde locatie om een bestelling te bezorgen. Ineens stond er iemand naast hem die een vuurwapen op zijn lichaam drukte. De overvaller wilde geld en ging er uiteindelijk met een klein bedrag vandoor.

Iets verderop stond een man die bij de dader hoorde. Nadat het slachtoffer geschrokken achterbleef, renden beide mannen na de beroving weg in de richting van de Heikestraat. Hier splitsten zij zich. De een rende richting de Piusstraat en de ander richting het Geefhuishof. De overvaller had zijn gezicht deels bedekt en droeg een wit vest met capuchon en een zwarte broek. De ander was donker gekleed. Toen de geschrokken koerier bij zijn collega’s was werd de politie gealarmeerd.

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Heeft u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp-nummer: 06-12207006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Omroep Tilburg