Ondeugende kerstactie in Tilburg ‘kerstcondoombomen’

Tilburg – Inwoners in verschillende plaatsen in Nederland, waaronder Tilburg, zagen woensdagochtend iets anders dan alleen kerstballen en lichtjes in kerstbomen hangen; deze hingen namelijk vol met vrolijk verpakte condooms.

In de nacht van 19 op 20 december heeft een condoombedrijf op verschillende plekken in Nederland bomen opgetuigd met condooms. Enkele duizenden condooms wensen de voorbijgangers “veilige kerstdagen.”

Elke plaats is gekozen om een specifieke reden, enkele hiervan zijn in de uitkomsten van onderzoek dat het bedrijf liet uitvoeren terug te vinden, maar sommige hebben een diepere betekenis.

Mensen worden uitgedaagd deze redenen te vinden. Wie één van de ‘kerstcondoombomen’ in Nederland vindt en op Facebook, Twitter of Instagram een foto post met de reden waarom daar condooms hangen, onder vermelding van #condoomboom, maakt kans op een cadeaubox van het bedrijf.

Voorbijgangers kunnen condooms uit de boom meenemen. De actie heeft als doel mensen bewuster te maken van het belang van condooms.

Omroep Tilburg