Man veroorzaakt ravage terwijl hij zijn ex achtervolgt

In de ochtend van 5 april heeft de politie een auto-inbreker aangehouden nadat een getuige een goed signalement van de dader had doorgegeven.
Foto: Politie

Een man uit Tilburg is zondagmiddag opgepakt nadat hij een ongeluk veroorzaakte waarbij drie auto’s beschadigd raakten. Hij achtervolgde op dat moment zijn ex-partner die hij al langere tijd lastig valt volgens de politie.

De 48-jarige verdachte uit Tilburg viel zondagmiddag zijn ex lastig en blokkeerde haar toen ze met haar auto weg wilde rijden van de Bachlaan. Volgens de politie wordt de vrouw al langer lastiggevallen door hem. Op het moment dat ze weg wilde rijden, moest ze stoppen voor een andere auto. De verdachte klapte vervolgens hard achterop haar met zijn auto.

Shock
Door de klap schoof haar auto tegen een andere geparkeerde auto aan. Het leverde een kleine ravage en drie flink beschadigde auto’s op. De vrouw en haar kind verkeerden volgens de politie in shock en zijn ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. Ze bleken geen verwondingen te hebben.

De vrouw heeft daarna aangifte gedaan. Haar ex-partner is vervolgens aangehouden.

Collin Beijk