Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Man doodgereden op vluchtstrook A58, snelweg voorlopig dicht

Hulpdiensten werden direct gealarmeerd (foto: Toby de Kort/SQ Vision Mediaprodukties).

Een man is vrijdagmiddag op de vluchtstrook van de A58 aangereden door een vrachtwagen en hierbij om het leven gekomen. Volgens de politie stond of liep hij bij zijn auto met aanhanger toen het ongeluk gebeurde. Hij had de wagen langs de snelweg geparkeerd. De bestuurder van de vrachtwagen heeft hem mogelijk over het hoofd gezien.

Nadat de man was aangereden, botste de vrachtwagen tegen de personenauto, raakte de vangrail en kwam in de berm tot stilstand. De bestuurder van de truck en een vrouw die in of bij de personenauto stond, kwamen met de schrik vrij, meldt Omroep Brabant.

Hulpdiensten
De A58 is vanaf twee uur vrijdagmiddag vanaf knooppunt De Baars afgesloten in de richting van Eindhoven. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, waren snel op de plek waar het ongeluk gebeurde.

Na het ongeluk werd één rijstrook afgesloten, in afwachting van de traumahelikopter werd al snel besloten de hele weg af te sluiten. Het verkeer in de richting van Eindhoven moet voorlopig rekening houden met een omleiding.

Het verkeer in de richting van Tilburg wordt omgeleid, om te voorkomen dat de kijkersfile die al ontstaan is, nog langer wordt. Het verkeer wordt geadviseerd via de A2 en A65 om te rijden.

Omroep Brabant