Man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor heling

TILBURG – De politie heeft in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 september kort na middernacht op de Lombardijenlaan een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van heling. De man reed in een auto die eerder deze maand werd gestolen in Rijen.

De man reed in een auto op de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg en trok de aandacht van de politie omdat een aantal autolampen het niet deden. Bij het opvragen van de gegevens zag de agent dat het kenteken en type auto niet bij elkaar hoorden. Daarop kreeg de verdachte een stopteken. De man bleek geen rijbewijs of kentekenbewijs te kunnen tonen. Bij nader onderzoek bleek dat de auto als gestolen stond gesignaleerd. 

Onderzoek

De verdachte is aangehouden op verdenking van heling en voor nader onderzoek en verhoor naar het bureau gebracht. De auto is voor verder onderzoek meegenomen en de rechtmatige eigenaar van de auto is op de hoogte gebracht. De auto bleek 13 of 14 september 2016 te zijn gestolen op een parkeerplaats aan het Looiersveld in Rijen. De politie onderzoekt ook de herkomst van de kentekenplaten. 

Omroep Tilburg