Man (28) loopt snijwond op tijdens ruzie op de Heuvel

Tilburg – In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 december is op de Heuvel een 43-jarige man zonder vast woon- of verblijfadres aangehouden op verdenking van mishandeling met een mes. Hij zou een 28-jarige man uit de gemeente Neder-Betuwe in zijn wang hebben gestoken tijdens een ruzie.

Rond 00.45 uur werd de politie door omstanders aangesproken dat er iemand gestoken zou zijn in het Tilburgse centrum. Daar aangekomen zag de politie een man weglopen. Dit bleek de 43-jarige verdachte te zijn. De politie hield even verderop het 28-jarige slachtoffer staande. Hij bleek een verwonding aan zijn gezicht te hebben, en werd ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. Behandeling in het ziekenhuis was niet nodig. De 43-jarige verdachte werd opgepakt en is overgebracht naar het politiebureau.

In de nabije omgeving, waar de ruzie zou hebben plaatsgevonden, werd een mes aangetroffen. Het mes is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Ook het 28-jarige slachtoffer werd aangehouden wegens agressief gedrag richting de hulpverleners. Nadat de man meerdere malen werd gevorderd om de locatie te verlaten, bleef hij opstandig en weigerde dit. Hierop is hij aangehouden voor het niet voldoen aan bevel of vordering.

Omroep Tilburg