Landelijke actieweek voor stille armoede

Tilburg – Maak lawaai voor stille armoede. Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 oktober 2017 houdt Quiet Community een landelijke actieweek om zoveel mogelijk lawaai te maken voor stille armoede. Zowel het bedrijfsleven als particulieren maken zich hard voor de verzachting van armoede. Zo wordt er op maandag 16 oktober een heuse ballonvaart aangeboden in omgeving Tilburg, waarmee de week symbolisch wordt afgetrapt.

Een op de acht Nederlanders leeft in stille armoede. Samen met 325 sponsors leverde Quiet Community in Tilburg al een ‎positieve bijdrage aan de levens van ruim 850 gezinnen in armoede met maar liefst 7000 geluksmomentjes. Ook is de ‘marktplaats zonder geld’ in 2016 in Tilburg gestart en in korte tijd uitgegroeid tot een vernieuwende manier om armoede te verzachten en om mensen in staat te stellen de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

Wat kan jij missen en aan een ander geven? Iedereen kan waarde toevoegen. Of je nu als theater 500 concertkaarten met Quiet deelt of dat je als restauranteigenaar wekelijks een tafeltje extra dekt voor leden van Quiet. Kom in actie en laat je aanbod horen op www.ikdeelquiet.nl.

Omroep Tilburg