Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

José Appels neemt afscheid van gemeenteraad voor bedrijf

De voorbije jaren heeft raadslid José Appels zich vooral ingezet binnen het sociale domein. “Ik heb vijf jaar werkervaring binnen dit domein mogen opdoen”, zegt ze op de website van VVD Tilburg.

Tilburg – VVD-raadslid José Appels neemt op 14 december afscheid van de gemeenteraad van Tilburg. Dat doet ze omdat ze zich, naar eigen zeggen, wil focussen op haar eigen bedrijf.

Naast dat ze raadslid is, heeft José een onderneming. Het bedrijf is in de afgelopen jaren gegroeid en dat kost José steeds meer tijd. “Ik wil mijn volledige inzet kunnen geven, het is lastig om dat te doen met zowel mijn bedrijf als de raad.” Nu kan ze zich dus volledig focussen op haar eigen onderneming. 

De afgelopen jaren heeft José zich vooral ingezet voor het sociaal domein. “Ik heb vijf jaar werkervaring binnen dit domein mogen opdoen”, zegt Appels op de website van VVD Tilburg. “Eenzaamheid bestrijden, zorg voor zorg, werken aan integratie van onze statushouders en werklozen helpen aan de slag te komen.” José was onder meer voorzitter van de ‘Dag van de Verantwoording’, de dag waarop de raad in gesprek gaat met de stad over het sociaal domein. Zij heeft die dag ook mede vormgegeven.

Niels Verdaasdonk