Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Jongen (16) beroofd

TILBURG – Maandagavond omstreeks 22.00 uur is een jongen op het Bart van Peltplein slachtoffer geworden van een beroving. Onder meer een telefoon en een paar schoenen zijn door de dief buitgemaakt.

Het slachtoffer was voor het moment van de beroving met een vriend in een park aan de Sabastraat. Daar werd het tweetal aangesproken door een man. Nadat de jongen zijn geld had afgestaan bleek de man nog niet tevreden. Onder dwang zijn ze vervolgens naar een pinautomaat op het Bart van Peltplein gelopen. Daar heeft één van de jongens geld gepind en overhandigd aan de dief. Een omstander vroeg vervolgens wat er gaande was en belde de politie. Nog voordat er een agent ter plaatste was, had de dief de plaats delict verlaten. Wel is de man ervandoor gegaan met het geld, een telefoon en een paar schoenen.

De dief is een blanke man tussen de twintig en dertig jaar oud. Hij is twee meter lang en heeft een breed postuur. Op de bewuste avond droeg hij een witte jas, een spijkerbroek, zwarte schoenen en een donkere muts.

Heeft u iets gezien of weet u wie de politie zoekt? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844 of 0800 7000 (anoniem).
U kunt ook een bericht sturen naar 06 1220 7006

Omroep Tilburg