Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Hilvarenbeek moet opnieuw op zoek naar een nieuwe burgemeester

De gemeente Hilvarenbeek moet op zoek naar een nieuwe burgemeester. Eigenlijk zou Maarten van de Donk komende maand worden geïnstalleerd als burgervader van Hilvarenbeek, maar nu heeft hij zich om persoonlijke redenen teruggetrokken. Het is niet bekend waarom Van de Donk afziet van het burgemeesterschap. De gemeente Hilvarenbeek kan er ook niets over zeggen. “Daarvoor…

De gemeente Hilvarenbeek moet weer op zoek naar een nieuwe burgemeester. Eigenlijk zou Maarten van de Donk komende maand zijn geïnstalleerd als burgervader van Hilvarenbeek, maar nu heeft hij zich om persoonlijke redenen teruggetrokken.

Het is niet bekend waarom Van de Donk afziet van het burgemeesterschap. De gemeente Hilvarenbeek kan er ook niets over zeggen. “Daarvoor is het nog te vroeg”, laat een woordvoerder aan Omroep Brabant weten.

Van de Donk zou vanaf 18 december waarnemend burgemeester Harrie Nuijten opvolgen. Nuijten kwam zelf al in de plaats voor Ryan Palmen, die in april burgemeester werd van de gemeente Horst aan de Maas.

Omroep Tilburg