Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Gezelligheid en verbondenheid op de kerstmarkt van Amarant

Tilburg – Twinkelende lichtjes, sfeervolle muziek, warme dranken en lekkere hapjes: Amarant heeft op vrijdag 14 december weer haar jaarlijkse grote kerstmarkt op het Daniël de Brouwerpark. Van 17.00 – 21.00 uur is iedereen, jong en oud, van harte welkom aan de Bredaseweg 570 in Tilburg om de kerstsfeer te komen proeven. De entree is gratis.

Op de kerstmarkt van Amarant vindt u verschillende kramen van ondernemers en goede doelen uit Tilburg en omgeving.

Het aanbod loopt uiteen: er zijn onder andere sieraden, sjaals, knuffels, wierook, parfums, houten woondecoraties, speelgoed en tassen te koop.

Maar u kunt ook volop genieten van eten, drinken en livemuziek. Maar liefst 15 koren zullen hun kerstliederen ten gehore brengen. Uiteraard kunt u een kijkje nemen op het terrein: de Plantenkas, de Hoeve, Kinderboerderij de Hanekam, Kledingwinkel Stijlvol en de Huiswinkel zijn allemaal geopend. Of bekijk de levende kerststal, ga op de foto met de Kerstman of maak gratis een ritje in een huifkar.

Wat u ook doet of waar u van houdt: de kerstmarkt van Amarant staat voor gezelligheid en verbondenheid. Iedereen is welkom. Trommel daarom vrienden en familie op en kom genieten van de kerstsfeer. Er is genoeg te beleven.

Omroep Tilburg