Fans razend enthousiast over nieuwe thuisshirt Willem II

Het nieuwe thuisshirt van Willem II (foto: Robey Sportswear & Willem II)

Willem II heeft het nieuwe thuisshirt voor het aankomende seizoen onthuld. Nu is zowel het uit- als het thuisshirt bekend en de fans van de Tricolores zijn razend enthousiast.

Dat Willem II ook dit jaar een thuisshirt met rood-wit-blauwe banen heeft, zal niemand verbazen. Wat wel opvalt, is het feit dat ze dit jaar zijn doorgetrokken. Hier zijn de fans van de club erg blij mee. Ook de rode kraag kan rekenen op lof. De sponsor heeft tegenwoordig vaak een prominente plek op het shirt, maar op het nieuwe thuisshirt van Willem II staat in ieder geval geen apart sponsorvlak. De letters staan gewoon over de banen heen.

Enthousiaste fans
Het nieuwe uitshirt van de Tilburgers wordt op social media een beetje vergeleken met het roodzwarte thuisshirt van AC Milan. Ook dit shirt valt enorm in de smaak. Waar de shirts in de voorgaande jaren nog wel eens op kritiek konden rekenen, is dat dit jaar dus niet het geval.

Kritiek
Waar wel kritiek op is, is het uitblijven van aankopen en de behandeling van Pol Llonch. Willem II deed nog nauwelijks zaken op de transfermarkt, want verder dan het aantrekken van Max de Waal kwam de club nog niet.

Llonch zit niet meer bij de wedstrijdselectie en het lijkt erop dat hij naar buiten gewerkt wordt. Veel Willem II’ers nemen het op voor hun aanvoerder en vinden de manier waarop hij behandeld wordt ronduit belachelijk.

LEES OOK:
Max de Waal is de eerste nieuwe aanwinst Willem II
Bekijk hier alvast het nieuwe uitshirt van Willem II

Pieter Soethout