Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Deze straten worden afgesloten vanwege de Ten Miles

Tilburg Ten Miles in 2019 | Foto: Gijs Franken / Omroep Tilburg

Tienduizenden deelnemers en bezoekers worden er verwacht voor de Tilburgse Ten Miles. Het internationale hardloopevenement gaat dit weekend plaatsvinden en daarvoor zullen een aantal straten worden afgesloten. Ook zijn sommige parkeergarages niet te bereiken.

Het is even goed opletten als je komend weekend met de auto in Tilburg moet zijn. Tijdens de Ten Miles is de Burgemeester Broxlaan vanaf het station tot aan het NS-plein het grootste deel van de dag dicht: van 08.00 uur tot 20.00 uur. Station Tilburg is het beste te bereiken via Ringbaan West en Hart van Brabantlaan.

Op zondag kan je de wijk Theresia alleen in- en uitrijden via de Lange Nieuwstraat naar de Philips Vingboonsstraat. Dit is tot ongeveer 15.00 uur het geval. Ook delen van het centrum zijn dit weekend niet te bereiken met de auto tussen 08.00 uur en 18.00 uur:

  • Korte Heuvel
  • Heuvelring
  • Besterdring
  • NS-plein

Parkeergarages beperkt open
De parkeergarages Emmapassage en Tivoli zijn tijdens het evenement niet of heel beperkt bereikbaar. De parkeergarages Pieter Vreedeplein, Knegtel en Tivoli zijn wel open en te bereiken.

Edita Saakian